top of page
Anchor 1
Potteriveien_123-125_Interior_C1_final-web.jpg

Våre boliger til salgs

Våre planlagte boliger i Leidlandshagen har et spenstig og moderne design, som sammen med de andre boligene i Leidlandshagen vil gi et flott og helhetlig uttrykk. Idrettsanlegget til Eiger FK og Eigerøy sin nye barneskole ligger kun et steinkast unna. Gangveien fra feltet over til Hålå gir en trygg og bilfri skolevei.

Alle våre boliger leveres med ferdige våtrom, klar for maler. Se egne tilvalgslister for gulv- og malerpakker og andre tilvalg.

Ta kontakt med oss, så viser vi deg gjerne hvor våre planlagte boliger ligger i Leidlandshagen, samt mer informasjon om de ulike prosjektene.

Kartet viser ledige boliger til salgs (markert med brunt felt og nummer). Planlagte boliger som kommer for salg er markert med skravert felt.

Leidlandshagen kart tilsalgs 2024
Potteriveien 23
NYHET! POTTERIVEIEN 23
Tomannsbolig i Leidlandshagen – 3 soverom, nydelig utsikt!

POTTERIVEIEN 23 A, 23 B

PRIS Fra: kr 3 820 000,-*

• 89 m² BRA

Perfekt beliggenhet i et rolig og barnevennlig område, nært til alle fasiliteter. Potteriveien 23 ligger i nærhet til kjekk lekeplass, og i kort avstand til barnehager og skoler.

Tomannsboligen er moderne utformet og innholdsrikt med et bruksareal på 89 kvm pr enhet. I tillegg følger det med egen sportsbod på 9,4 kvm og en sykkelbod som man deler med naboen på 10 kvm
Planløsningen er praktisk og boligene inneholder bl.a. 3 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning og kombinert bad / vaskerom.

Boligene leveres med ferdige våtrom. Ønsker du ikke selv å styre med egeninnsats kan vi levere gulv- og malerpakke fra kr. 179.000,-

Kjøkken leveres fra JKE.

* Tomt utgjør kr 800 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 20 000,-.

FINN-kode: 332301520

Potteriveien 29
NYHET! POTTERIVEIEN 29
- Enebolig øverst i Leidlandshagen – nydelig utsikt!

POTTERIVEIEN 29

PRIS: kr 5 995 000,-*

• 173 m² BRA

Vi har nå klar for salg en arealeffektiv enebolig med flott utsikt, i øverste del av Leidlandshagen. Tomten åpner også for muligheten for separat garasje. I tillegg til garasjen, er det parkeringsmuligheter på egen tomt.

Boligen er tegnet av Studio Aase og har et spennende og moderne uttrykk. Boligen vil ligge i et etablert område med kort vei til lekeplasser og friluftsområder. Den store tomten gir også muligheter for flotte uteområder. Her er det rikelig med plass til fremtidige terrasser, plattinger og plen.
 
Boligen går over to plan og man kommer inn i hovedetasjen enten via stor og god entre, eller via egen bi-inngang. I hovedetasjen finner man kjøkken/stue i åpen løsning med rikelig med vindu mot utsikt. Et eget gjeste wc er også på dette planet. 
 
I underetasjen har vi lagt opp til 3 soverom, en tv stue (som kan gjøres om til et 4 soverom). Etasjen inneholder også bad, vaskerom og bod. Utover dette har boligen en egen foreldrefløy med soverom, eget bad og garderobe.

Solceller

Gå fremtiden i møte med lave strømregninger. På denne boligen har vi innhentet tilbud på følgende solcellepakke - 8,8 kWh med GSE integrert montering. Denne pakken har en pris på 220.000,- og forutsetter ENOVA støtte på 25.100,-

Leveransebeskrivelse

Boligen leveres som standard med ferdig våtrom. Ønsker du å få levert boligen nøkkelferdig? - Se egen tilvalgsliste under.

Finansiering

Vi tilbyr fast pris med 0/100 betaling. Det vil si 0,- å betale ved kontrakt og 100% ved overtakelse.

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-.

KRUKKEVEIEN 89
- Enebolig med fantastisk utsikt - mulighet for dobbel garasje

KRUKKEVEIEN 89

PRIS: kr 6 295 000*

• 187 m² BRA

• 2 etasjer med inngang fra 2. etasje

• 2 stuer, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, wc, entré, bi-inngang, vaskerom/teknisk.

Vi har nå klar for salg en arealeffektiv enebolig med fantastisk utsikt. Den store tomten på over 700 m² åpner også for muligheten for separat dobbel garasje. I tillegg til den doble garasjen, er det gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Boligen er tegnet av Studio Aase og har et spennende og moderne uttrykk. Boligen vil ligge i et etablert område og grenser mot gangtråkk ned til lekeplass. Den store tomten gir også muligheter for flotte uteområder. Her er det rikelig med plass til fremtidige terrasser, plattinger og plen.
 
Boligen går over to plan og man kommer inn i hovedetasjen enten via stor og god entre, eller via egen bi-inngang. I hovedetasjen finner man kjøkken med utgang til hage og boligens hovedstue med utsøkt utsikt. Egen foreldrefløy med soverom, garderobe og bad samt eget gjeste wc er også på dette planet. 
 
I underetasjen har vi lagt opp til egen barne- ungdomsavdeling med 3 soverom, stor tv stue med utgang til hage. I denne etasjen har vi også lagt opp til bad, stort vaskerom og egen bod.

 

Solceller

Gå fremtiden i møte med lave strømregninger. På denne boligen har vi innhentet tilbud på følgende solcellepakke - 8,8 kWh med GSE integrert montering. Denne pakken har en pris på 175.000,- og forutsetter ENOVA støtte på 25.100,-

 

Standard

Boligen leveres som standard med ferdig våtrom. Ønsker du å få levert boligen nøkkelferdig?

- Se egen tilvalgsliste under

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-.

Krukkeveien 89
3 nye boliger 123-125
POTTERIVEIEN 123, 125 A og 125 B

POTTERIVEIEN 123

BRA 191 m². 

PRIS: kr 5 295 000*

POTTERIVEIEN 125 A

BRA 191 m². 

SOLGT

POTTERIVEIEN 125 B

BRA 191 m². 

PRIS: kr 5 395 000*

• Carport utgjør 21,4 m² av total BRA

• 2 etasjer med inngang fra 2. etasje

• Mulighet for 2 stuer, og 4 soverom, evt foreldre-fløy. Se ulike planløsninger i tegninger.

Tomtene ligger fint plassert og grenser til gangtråkket mot idrettsanlegget i Hålå og barneskolen. Boligene leveres med egen carport og gjesteparkering på egen tomt. Fra eget gårdsrom kommer man inn i boligens andre etasje, enten via entré eller egen bi-inngang.

* Tomt utgjør kr 1 000 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 26 080,-.

Krukkeveien 53-63
KRUKKEVEIEN 53 - 63
Seks moderne og innholdsrike boliger

KRUKKEVEIEN  53-63

BRA 156 m². 

KRUKKEVEIEN 53 kr 4 595 000*

KRUKKEVEIEN 55 kr 4 495 000*

KRUKKEVEIEN 57 SOLGT

KRUKKEVEIEN 59 SOLGT

KRUKKEVEIEN 61 SOLGT

KRUKKEVEIEN 63 SOLGT

Nå lanserer vi de seks siste boligene i dette delfeltet i Leidlandshagen! 

Disse seks eneboligene er moderne og innholdsrike, og går over 2 etasjer. Boligene leveres som standard med ferdig våtrom, tre til fire soverom, eget vaskerom, mulighet for to stuer og romslig bad. Se tegninger for ulike planløsninger. Boligene leveres også med egen garasje, med terrasse på toppen av denne. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Ønsker du å få levert boligen nøkkelferdig? - Se egen tilvalgsliste.

* Tomt utgjør kr 800 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg:

Kr 20 000,- og kr 1 080,-.

6 nye boliger
LASTEINVEIEN 94

LASTEINVEIEN 94

PRIS: kr 6 595 000*

• 209 m² BRA

• Dersom carport; 25 m².

• Dersom sportsbod; 9 m²

• 3 etasjer med inngang fra 3. etasje

• 3 stuer, kjøkken, 4 (5) soverom, 2 bad, wc, entré, bi-inngang, vaskerom/teknisk, 2 boder

I denne boligen kommer du inn i tredje etasje til stor åpen stue- og kjøkkenløsning. I tillegg til en innbydende og praktisk entré, med plass til garderobe og gjeste wc, har boligen egen bi-inngang på dette planet. På utsiden av boligen kan man bygge både carport og sportsbod (se egen tilvalgsliste). Ved å bygge disse vil boligens uteområde fremstå som skjermet fra vei og tilby lune solkroker.

 

I etasjen under har vi plassert foreldresoverom med eget bad og garderobe. Etasjen inneholder også et stort soverom med egen utgang til hage og en stue (kan gjøres om til soverom) som er plassert i front av boligen. Til slutt har vi plassert en stor og praktisk bod ved siden av trappen.

 

På bakkeplan inneholder boligen to soverom, bad, kjellerstue (kan brukes som soverom) og vaskerom/teknisk.

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-.

TERRAKOTTAVEIEN 1

TERRAKOTTAVEIEN 1

PRIS: kr 6 895 000*

• 209 m² BRA

• Dersom carport; 27 m².

• Dersom sportsbod; 5,6 m²

• 3 etasjer med inngang fra 3. etasje

• 3 stuer, kjøkken, 4 (5) soverom, 2 bad, wc, entré, bi-inngang, vaskerom/teknisk, 2 boder

Terrakottaveien 1 deler samme planløsning som Lasteinveien 94. Man kommer inn i boligens tredje etasje til uslåelig utsikt. Her ser man både ned på sjøen med seilforeningen og Launes broen i fokus, og man ser fjellene i det fjerne. Boligen grenser mot det fri og på utsiden av boligen kan man bygge både carport og sportsbod (se egen tilvalgsliste). Ved å bygge disse vil boligens uteområde fremstå som skjermet fra vei og tilby lune solkroker.

 

I etasjen under har vi plassert foreldresoverom med eget bad og garderobe. Etasjen inneholder også et stort soverom med egen utgang til hage, en stue (kan gjøres om til soverom) som er plassert i front av boligen. Til slutt har vi plassert en stor og praktisk bod ved siden av trappen

 

På bakkeplan inneholder boligen to soverom, bad, kjellerstue (kan brukes som soverom) og vaskerom / teknisk.  Fra kjellerstuen kan man enkelt komme seg ut i egen hage som også grenser mot det fri.

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-.

TERRAKOTTAVEIEN 2

TERRAKOTTAVEIEN 2

PRIS: kr 6 695 000*

• 209 m² BRA

• Dersom carport; 34,2 m²

• Dersom sportsbod; 5 m²

• 3 etasjer med inngang fra 1. etasje

• 2 (3) stuer, kjøkken, 4 (5) soverom, 2 bad, wc, entré, bi-inngang, vaskerom/teknisk, 2 boder

I denne boligen kommer man inn fra bakkeplan, enten via boligens store og innbydende entre, eller via egen bi-inngang inn til stort og funksjonelt vaskerom. På dette planet finner man to soverom, bad og wc. I front av tomten er det plass til stor dobbel carport (se egen tilvalgsliste). På østsiden av boligen ligger et lite friområde.

 

Hele andre etasje, foruten en praktisk bod, er viet til stue og kjøkken. Her vil det være god plass til stort kjøkken og stor spiseplass til mange gjester.

 

I tredje etasje har vi plassert et stort foreldre-soverom med eget bad og garderobe. I andre enden av etasjen finner man nok et stort soverom som alternativt kan brukes som kontor. En stue i front med kjempeutsikt (kan brukes som soverom), og en praktisk bod finnes også på dette planet.

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-.

TERRAKOTTAVEIEN 3

TERRAKOTTAVEIEN 3

PRIS: kr 5 895 000*

• 187 m² BRA

• Dersom carport; 26 m²

• Dersom sportsbod; 8 m²

• 2 etasjer med inngang fra 2. etasje

• 2 stuer, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, wc, entré, bi-inngang, vaskerom/teknisk, bod

Denne boligen grenser mot det fri og kommer med stedstøpt trapp ned til privat hage inkludert i leveransen. På tomten er det plass til egen carport og utvendig sportsbod (se egen tilvalgsliste). Fra eget gårdsrom kommer man inn i boligens andre etasje, enten via entré eller egen bi-inngang. Fra entréen har man tilgang til eget gjeste-wc.

Videre på dette planet har vi plassert en stor åpen stue/kjøkken løsning.

 

I front av boligen med utsikt ned mot sjøen har vi plassert stuen, og i andre enden kjøkken med utgang til uteområde. En egen foreldrefløy med eget bad og garderobe er også på dette planet.

 

Første etasje inneholder 3 gode soverom, bad, stor stue med utgang til hage, praktisk bod og vaskerom/teknisk.

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-.

TERRAKOTTAVEIEN 4

TERRAKOTTAVEIEN 4

PRIS: kr 5 595 000*

• 167 m² BRA

• Dersom carport; 24 m²

• Dersom sportsbod; 7 m²

• 2 etasjer med inngang fra 1. etasje

• 1 stuer, kjøkken, 4 (5) soverom, 2 bad, wc, entré, bi-inngang/vaskerom/teknisk, 2 boder

Boligen går over to plan og man kommer inn i første etasje enten via stor entré eller via egen bi-inngang til vaskerom/teknisk. Videre i første etasje finner man 3 soverom, hvorav et er ekstra stort – kanskje et perfekt ungdomsrom?  Planet inneholder også bad, bod og gjeste-wc.

 

I andre etasje finner man en stor stue og kjøkken, en kjøkkenbod, et rom som kan brukes til kontor, tv-stue eller gjesterom. Til slutt har vi plassert en egen foreldrefløy med eget bad.

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-

TERRAKOTTAVEIEN 5

TERRAKOTTAVEIEN 5

PRIS: kr 6 095 000*

• 187 m² BRA

• Dersom carport; 26 m²

• Dersom sportsbod; 8 m²

• 2 etasjer med inngang fra 2. etasje

• 2 stuer, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, wc, entré, bi-inngang, vaskerom/teknisk, bod

Denne boligen grenser mot det fri på to av boligens sider og kommer med stedstøpt trapp ned til privat hage inkludert i leveransen. På tomten er det plass til egen carport og utvendig sportsbod (se egen tilvalgsliste). Fra eget gårdsrom kommer man inn i boligens andre etasje, enten via entré eller egen bi-inngang.

 

Fra entréen har man tilgang til eget gjeste-wc. Videre på dette planet har vi plassert en stor åpen stue/kjøkken løsning. I front av boligen med utsikt ned mot sjøen har vi plassert stuen og i andre ende kjøkken med utgang til uteområde. En egen foreldrefløy med eget bad og garderobe er også på dette planet.

 

Første etasje inneholder 3 gode soverom, bad, stor stue med utgang til hage, praktisk bod og

vaskerom/teknisk.

* Tomt utgjør kr 1 200 000,-.

Omkostninger kommer i tillegg: Kr 31 080,-.

velge prosjektert
Lasteinsveien_103-eksterior-2-web.jpg

Illustrasjon av prosjekterte boliger som var for salg i Leidlandshagen

Du får mange fordeler når du kjøper ferdig prosjektert bolig

Å bygge bolig kan være en utfordrende prosess. I hvert fall hvis du selv velger å gjøre alt fra å lete etter tomt, forholde deg til søknader og bygging, til du står med ferdigattesten i hånden. For deg som ønsker fordelene en ny bolig gir, men samtidig ikke vil gjøre alt arbeidet det medfører, finnes det en super løsning: 

Å kjøpe en ferdig prosjektert bolig.

 

Når du velger en ferdig prosjektert bolig fremfor å bygge selv, får du mye med på kjøpet. Det sparer deg for tid, penger og frustrasjoner. Først og fremst er kostnadene 100 prosent faste og forutsigbare. Du behøver ikke å engste deg for hvor mye egeninnsats du må gjøre – det avtaler dere på forhånd. Du vil heller ikke oppleve kostbare og ubehagelige overraskelser du kunne fått hvis du skulle stått for hele jobben selv. Selv om boligen er prosjektert kan du likevel påvirke løsninger og materialvalg. 

Det er gjerne slik at jo tidligere du kommer inn i prosessen, desto mer kan du som regel påvirke. En ferdig prosjektert bolig er dessuten bygget i henhold til de siste forskriftene når det gjelder miljø, praktiske og tekniske løsninger, brannsikkerhet, energi, vinduer, isolasjon og våtrom.

 

Ta kontakt for å se hvilke muligheter som finnes.

bottom of page