Lasteinveien Leidlandshagen
PROSJEKTERTE BOLIGER Leidlandshagen

Leidlandshagen byr på spenstige, prosjekterte eneboliger. Disse boligene er bygget etter moderne prinsipper og skaper et flott helhetsinntrykk sammen med de øvrige boligene i Leidlandshagen. Skole og idrettsanlegget til Eiger FK ligger kun et steinkast unna, og med tilkomst på gangvei fra feltet, er det tilrettelagt for en kort, trygg og bilfri skolevei. Med den nye skolen som skal bygges vil man også bo i nærheten av “Eigerøys nye samlingssted”. 

Ta kontakt med oss, så viser vi deg gjerne hvor våre prosjekterte boliger ligger i Leidlandshagen, samt mer informasjon om prosjektene.

Kartet viser ledige prosjekterte boliger til salgs (markert med brunt felt og nummer). Prosjekterte boliger  som kommer for salg er markert med skravert felt.

 
1/13
KRUKKEVEIEN 13 
Nøkkelferdig - Flytt rett inn!

Stor romslig bolig med garasje, 4 soverom , 2 stuer og 2 bad.

Prisen er inklusiv gulv- og malerpakke, hvitevarer og belysningspakke.

 

Ta kontakt for planløsning.

BRA: 223 m²

PRIS: 4 990 000,-

Omkostninger kommer i tillegg; 28 040 kr

Se link til FINN annonse her.

 
1/8
KRUKKEVEIEN 8
Økonomisk og innholdsrik enebolig til under 3 millioner
– Kun 1 ledig!

KRUKKEVEIEN 8b: 

BRA 110 m². Soverom 3.
PRIS: 2 981 500,-

Du har nå mulighet til å bygge din egen nøkkelferdige* og innflytningsklare enebolig for under 3 millioner - ferdig med diverse oppgraderinger og ekstra kjøkkenleveranse**. Boligen har 3 soverom, bad, stue/kjøkken i åpen løsning med ekstra takhøyde og stor terrasse på toppen av garasjen. 

*
• Bolig med garasje
• Nøkkelferdigpakke (fliser gulv/dusjnisje på bad, ferdigmalte vegger/tak, Pergo New England Oak gulv i alle tørre rom)
• Belysningspakke
• Hvitevarepakke
• Forberedelse til el-bil lader (trekkerør fra sikringsskap til garasje)
• Varmekabler gang/entre (i tillegg til bad)
• Listfrie himlinger og rundt vinduer


**

•Utvidet kjøkken (verdi 25.000,- inkl mva utover standard kjøkken)

Omkostninger enebolig:

Dokument avgift og tinglysningsgebyr for skjøte kommer i tillegg, totalt kr 15 540,- .

Se link til FINN annonse her.

 
1/10
KRUKKEVEIEN 23 
Enebolig med garasje

KRUKKEVEIEN 23: 

BRA 153 m². 

PRIS: 3 495 000,-

 

Innholdsrik, prosjektert enebolig med muligheter for tilpassing av planløsning. 3-4 soverom, garasje med sportsbod, terrasse over garasje. Utgang fra første etasje til platting og hage. 

Omkostninger enebolig:

Dokument avgift (2,5% av tomteverdi 900.000,-) 22 500,-

og tinglysningsgebyr for skjøte 1.060,- kommer i tillegg.

Se link til FINN annonse her.

 
Du får mange fordeler når du kjøper ferdig prosjektert bolig

Å bygge bolig kan være en utfordrende prosess. I hvert fall hvis du selv velger å gjøre alt fra å lete etter tomt, forholde deg til søknader og bygging, til du står med ferdigattesten i hånden. For deg som ønsker fordelene en ny bolig gir, men samtidig ikke vil gjøre alt arbeidet det medfører, finnes det en super løsning: 

Å kjøpe en ferdig prosjektert bolig.

 

Når du velger en ferdig prosjektert bolig fremfor å bygge selv, får du mye med på kjøpet. Det sparer deg for tid, penger og frustrasjoner. Først og fremst er kostnadene 100 prosent faste og forutsigbare. Du behøver ikke å engste deg for hvor mye egeninnsats du må gjøre – det avtaler dere på forhånd. Du vil heller ikke oppleve kostbare og ubehagelige overraskelser du kunne fått hvis du skulle stått for hele jobben selv. Selv om boligen er prosjektert kan du likevel påvirke løsninger og materialvalg. 

Det er gjerne slik at jo tidligere du kommer inn i prosessen, desto mer kan du som regel påvirke. En ferdig prosjektert bolig er dessuten bygget i henhold til de siste forskriftene når det gjelder miljø, praktiske og tekniske løsninger, brannsikkerhet, energi, vinduer, isolasjon og våtrom.

 

Ta kontakt for å se hvilke muligheter som finnes.