Lasteinsveien_eksteriør2-web.jpg
NYHET!

Våkne opp til en fantastisk utsikt!

Vi utvider nå utvalget og lanserer i disse dager fire frittstående eneboliger i Lasteinveien 85 og 87. Boligene er tegnet av Studio Aase og har et spennende og moderne uttrykk. Her kan man sitte inne eller ute og skue ned på Nordasundet og et yrende båtliv. Seilforeningen, Lauvnesbroen, turstien til Hellvik, Bjerkreim i det fjerne – alt kan ses fra stuevinduet ditt.

Alle fire boligene har terrasse på toppen av garasjen og 3 av boligene har i tillegg mulighet for egen takterrasse. Boligene vil få 3 innholdsrike etasjer og kan leveres med ulike planløsninger – hvilken passer for deg?

Leveransen

Prisen på boligene er klar for maler men med ferdig våtrom (2 bad og vaskerom). Boligene bygges i elegant, moderne design, og inkluderer både asfaltert gårdsrom, ferdigplen, kantstein og utvendig belysning. Alle boligene får også egen garasje med sportsbod, hage samt parkering på egen tomt.

Lasteinveien 85a: BRA 167 m². Soverom 3-5. 

PRIS: Solgt

Lasteinveien 85b: BRA 167 m². Soverom 3-5. 

Mulighet for takterrasse (mot tillegg).

PRIS: Solgt

Lasteinveien 87a: BRA 167 m². Soverom 3-5. 

Mulighet for takterrasse (mot tillegg)

PRIS: Solgt

Lasteinveien 87b: BRA 167 m². Soverom 3-5. 

PRIS: Solgt

Ønsker du ikke å gjøre egeninnsats kan vi også tilby malerpakke for 280.000,- (inkluderer maling av overflater, ferdig lagt gulv i alle tørre rom).

 

Ta kontakt for å få tilsendt romskjema og fullstendig leveransebeskrivelse.

Vi tilbyr 0-100 finansiering, det vil si ingenting å betale ved kontraktsinngåelse, fullt oppgjør ved overtakelse.

 

Pliktig medlemskap i Leidlandshagen Velforening - årsmedlemskap kr 200,-

Ta kontakt for mer informasjon

Våkne opp til denne utsikten? Soverom 3. etg.

Lasteinveien 87b (nærmest)

Situasjonsplan

Våkne opp til denne utsikten? Soverom 3. etg.

1/29
ARKITEKTEN: STUDIO AASE

Studio Aase - Arkitektur drives av sivilarkitekt Petter Aase, som har over 20 års erfaring med ulike typer oppdrag, og som er premiert i en rekke nasjonale og internasjonale arkitektkonkurranser. 
 

Studio Aase har tegnet de 4 boligene vi nå har for salg i Lasteinveien 85-87.
- Et av våre viktigste mål er at vi skal holde et høyt nivå når det gjelder boligens organisering, boligens materialitet og det visuelle og estetiske inntrykket.  Når vi jobber med boliger, leter vi alltid etter gode situasjoner og sammenhenger mellom det som skjer ute og inne. Alt fra solforhold til planløsninger skal være nøye gjennomtenkt. Arealeffektivitet og funksjonalitet står alltid i fokus.

>  Se noen av de andre prosjektene Studio Aase jobber med: www.studioaase.no