Eigerøy ligger flott plassert utenfor Egersund og deles nesten i to av den store bukten Lundarvika. Øyas kystlinje kjennetegnes dessuten av en rekke mindre viker, holmer og øyer som gir følelse av skjærgård. I en avstand på 5-7 minutter i bil finner du jernbane, sentrum, skoler, idrett og barnehage. I nærheten finner du også populære badevann og flotte turområder. Alt dette gjør Eigerøy til et koselig og idyllisk sted å bo.

BARE 7 MINUTTER FRA EGERSUND

KORT OG TRYGG SKOLEVEI

I Leidlandshagen skal det være godt å bo. Hellvik Hus legger til rette for trivsel og boglede i trygge og idylliske omgivelser. Gang- og sykkelvei fra boligfeltet mot idrettsanlegget i Hålå gir kort og bilfri vei til barnehage og skole. Hålå byr også på et stort aktivitetstilbud.

KORT VEI TIL JERNBANE, STAVANGER, SANDNES OG JÆREN 

Drøye 5 minutter i bil fra Leidlandshagen finner du jernbanestasjonen og knutepunkt for pendling nordover. Her går det både tog mot Sandnes, Stavanger og regionstog mot Kristiansand og Oslo. Tog fra Egersund til Bryne tar ca 40 minutter, til Sandnes cirka 50 minutter og til Stavanger ca 1 time og 10 minutter. Velger man å kjøre bil, tar det omtrent like lang tid.

EIGERØY– EN VITAL DEL AV NÆRINGSLIVET

Eigerøy har et omfangsrikt næringsliv. Flere av bedriftene på stedet, særlig innenfor maritim industri og olje- og gass, er store også på verdensbasis. Her finner du blant annet Aker Solutions som sysselsetter mange egersundere.  

AKTIV FRITID

Det finnes mange spennende turstier i nærområdet til Leidlandshagen. Du kan utforske de ulike badeplassene eller prøve fiskelykken i det som mange omtaler som en av distriktets beste havfiskeplasser. Idrettsanlegget i Hålå på Eigerøy byr på spennende og gøyale aktiviteter. Også Egersund by med alle sine idretts – og aktivitetsklubber har alltid noe på gang.

KORT VEI TIL FRIHET OG ARMSLAG

Eigerøy byr på flotte naturopplevelser. Her spiller naturen førstefiolin, og du velger selv om du vil være tilbakelent tilskuer eller ivrig deltaker. Veien til naturen og friheten er uansett kort. Eigerøy ligger flott plassert utenfor Egersund og deles nesten i to av den store bukten Lundarvika. Her har du flotte turområder som Eigerøy Fyr, Seksarvik og badestranden Skadbergsanden

Bilfri skolevei